floatglass

Floatglasset er transparent, har jevn tykkelse og blanke ildpolerte overflater. Glasset er fritt for optiske forstyrrelser og er derfor mest brukt der det kreves klar gjennomsikt. Det fremstilles i tykkelser fra 0,9mm til 19mm er i dag det mest brukte glasset til bygningsformål og til rullende materiell. ( bil, buss, tog etc. ).

Floatglass produseres i formater opp til 3210 x 6000 mm. Floatglass utgjør grunnstammen i en lang rekke foredlede glassprodukter, der funksjonene tilpasses krav til for eksempel bedre varmeisolering, solbeskyttelse, brannvern, støydemping, økt personsikkerhet og sikring av objekter og personer, samt fasadebekledning og dekorasjon.

Floatglass kan herdes, bøyes, lamineres, gjennomfarges, sandblåses, silketrykkes, belegges, emaljeres og forsølves ( speil ).
Floatglass: er i dag det mest brukte glasset til bygningsformål og til rullende materiell. ( bil, tog, bus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *